CSȘ2 București – CT Media București 37-28 (17-15)

Învinse la mare luptă în prima etapă, echipele de junioare 1 antrenate de Manuel Stănescu și Dorina Popa au fost foarte aproape una de alta o mare parte din meci (19-19 în min. 37), după care ambiția Andreei Popa și a Marinei Ilie s-au văzut mai clar pe tabelă și CSȘ2 București a bifat prima victorie în acest campionat.

Chiar dacă s-a jucat mai moale în apărare în a doua repriză, mi-a plăcut ritmul de joc al ambelor echipe cu un plus pentru Violeta Panduru și Marina Ilie. Un plus am văzut și în poarta CT Media, Nicoleta Dică având multe parade de aplaudat.

Lidera clasamentului grupei “bucureștene” este CSM București, care după ce a trecut de CSȘ2 în prima etapă a învins și azi, la Călărași.

Au marcat:

CSȘ2 București: Marina Ilie 14, Andreea Popa 8, Sara Racho 7, Elena Toma 3, Maria Gherghiceanu 2, Alexandra Munteanu 2, A. Baltac 1

CT Media București: Violeta Panduru 5, Andreea Marin 5, Mihaela Ciotan 5, Iulia Tudor 5, Adriana Ilie 2, Iuliana Nițescu 2, Florina Stancu 1, Georgiana Chircu 1, Gabriela Ene 1, Nicoleta Tudor 1

 
 
 
%d bloggers like this: