Dinamo a luat faţa Stelei

Steaua - DinamoPrimele două meciuri ale derby-ului bucureştean din semifinala campionatului au fost câştigate de poloiştii dinamovişti, care după victoriile din Bazinul Steaua au şanse bune să ajungă în finală.

Primul meci a părut să aibă un învingător sigur, Dinamo conducând cu 5-1 în sfertul trei, dar steliştii s-au trezit, s-au apropiat la un gol, 5-6, dar n-au reuşit mai mult. George Georgescu a făcut un meci foarte bun , fiind şi golgheterul oaspeţilor în această partidă (a marcat 3 goluri).

 Mi-a plăcut lupta şi a doua zi, chiar dacă tribunele n-au fost pline şi s-a acumulat şi oboseala. Dinamoviştii, cel puţin, au reuşit să ducă multe contraatacuri, ceea ce e de aplaudat. Trecând peste faptul că primul gol s-a marcat la mijlocul sfertului doi, echilibrul meciului a fost evident. Nicolae Oanţă a marcat de trei ori pentru Steaua, dar n-a fost deajuns pentru a evita o nouă înfrângere şi ar fi posibil ca după partida de sâmbăta viitoare din Bazinul Floreasca,  băieţii lui Viorel Rus să fie deja finalişti.

Rezultate:

Steaua – Dinamo 6-8 (1-2, 0-2, 2-2, 3-2)

Steaua – Dinamo 4-5 (0-0, 2-2, 1-2, 1-1)

Steaua - Dinamo

 
 
 
%d bloggers like this: