Dinamo e finalistă!

Dinamo-SteauaAl treilea meci al semifinalei Dinamo-Steaua a fost şi ultimul al seriei, dinamoviştii câştigând şi astăzi, în bazinul Floreasca, mai mult decât meritat. Asta şi pentru că Steaua a jucat foarte slab primele două sferturi, fără viaţă şi imaginaţie şi cu aruncări la poartă aproape exclusiv de la mare distanţă. Singurul contraatac al steliştilor l-am notat la sfârşitul sfertului doi, când n-au putut finaliza o situaţie de patru contra doi, Dragoş Stoenescu având două parade remarcabile. Începând cu sfertul trei băieţii lui Ion Angelescu s-au trezit, poate au realizat că în sezonul regulat au învins Dinamo de trei ori, dar era prea târziu.

Dinamoviştii, încurajaţi de majoritatea spectatorilor (mai puţin de propria galerie care a avut în repertoriu doar poezioare cu referiri la familiile steliştilor) au jucat bine un meci cu miză mare, au reuşit să mişte mingea repede, au reuşit şi contraatacuri şi au avut în Dragoş Stoenescu (15 intervenţii), care a scos mingi grele şi spre finalul meciului, un punct de sprijin important.

Chiar dacă pleacă cu şansa a doua în finala cu CSM Digi Oradea (am notat prezenţa fetelor  de la Digi Oradea în tribună), pentru băieţii lui Viorel Rus rămâne performanţa accederii în ultimul act. Nu e puţin lucru.

Rezultat final: Dinamo –Steaua 6-3 (1-0, 2-0, 1-1, 2-2)

Dinamo - Steaua

 
 
 
%d bloggers like this: