Foto, interviu Anca Polocoșer

“Am ales să visez și totodată să-mi ating visele!”

zerofotbal.ro: Bună Anca. Cum te mai înțelegi cu ligamentele tale? E totul bine după operația de anul trecut?

Anca Polocoșer: Bună! Cu ligamentele? 🙂 Acum ne înțelegem foarte bine. Eram certate dar acum e bine. 🙂 Mi-am revenit și sunt foarte bucuroasă că am reușit să trec și peste asta. Cel mai important e că acum sunt sănătoasă și pot să muncesc la visul meu!

zerofotbal.ro: Când ai visat prima oară?

Anca Polocoșer: Cred că la 12 ani am început să visez. Am plecat de-acasă atunci și când m-am văzut departe de casă și singură mi-am dat seama că deja trebuie să mă gândesc la viitorul meu și am început să visez… cum o să câștig medalii, cum o să joc pentru România! Dacă poți să crezi în tine, visele devin realitate!

zerofotbal.ro: Te-am văzut jucând și la lotul național și la Dinamo…Unde găsești motivația legată de handbal? E doar plăcerea jocului sau e ceva în plus?

Anca Polocoșer: Cred ca motivația mea se găsește în familie! Ei mă motivează. Probabil cel mai mult sora mea! Îmi place la nebunie să joc și da, e o plăcere, dar eu cred că trebuie mai mult de atât! Părinții îmi spuneau mereu că pot să obțin orice îmi doresc, doar că trebuie să muncesc pentru asta, că nimeni nu îmi dă nimic pe ochi frumoși. Așa că am ales să visez și totodată să-mi ating visele!

zerofotbal.ro: Ce a însemnat pentru tine bronzul de la mondialele de tineret de la Moscova ?

Anca Polocoșer: Când am luat bronzul a fost cel mai frumos moment pe care handbalul mi l-a dăruit. Nu pot să explic ce sentimente au fost. A fost exact unul dintre vise!

Noi, lotul, aveam un motto: Un singur vis! Doar împreună am reușit! A fost cea mai frumoasă experiență, alături de cea mai frumoasă echipă!

zerofotbal.ro: Frumoasă echipă…adevărat! Cum ai trăit ratarea promovării în acest an, în meciul de baraj? Cum ai trăit jocul cu Unirea Slobozia?

Anca Polocoșer: La baraj a fost opusul a ce s-a întâmplat la mondiale. A fost foarte dureros pentru că îmi doream mult să promovez alături de Dinamo, dar asta e viața unui sportiv, azi pierzi mâine câștigi! Mergem înainte! În meciul cu Slobozia m-am simțit foarte bine, având și galeria alături de noi, dar așa a fost să fie…nu mai pot întoarce timpul.

zerofotbal.ro: Ce ambiții, planuri ai pentru sezonul viitor?

Anca Polocoșer: Mi-am propus să joc în Liga Națională și să revin la lotul național. De ce nu?

zerofotbal.ro: Așa să fie! Te atrage și handbalul pe nisip? E o opțiune pentru tine?

Anca Polocoșer: Nu cred, având în vedere că sunt operată. Sincer… nu prea îmi place nisipul, prefer parchetul! 🙂

zerofotbal.ro: Mi-ai spus că sorei tale îi plăcea fotografia. Ție îți place? Ți-a plăcut ședința foto?

Anca Polocoșer: Da, camerele foto au iubit-o pe sora mea. A fost foarte fotogenică și frumoasă! Și mie îmi place să fac poze. A fost un timp foarte fain la ședința foto! Aș mai face-o încă o dată. J

zerofotbal.ro: Blondă sau brunetă? Vara sau iarna?

Anca Polocoșer: Clar blondă și cu siguranță iarna. Îmi place mai mult frigul!

zerofotbal.ro: Vara asta pe unde-o să te ascunzi?

Anca Polocoșer: O sa merg acasă și probabil voi pleca undeva în vacanță. Vara asta vreau să mi-o petrec alături de familie!

zerofotbal.ro: Spune-mi părerea ta în 2,3…10 cuvinte despre…Ramona Farcău?

Anca Polocoșer: Ramona e grozavă atât pe teren cât și în viața de zi cu zi. E un model pentru mine și știe și ea asta! Este de neînlocuit și o persoană plină de bunătate și dragoste!

zerofotbal.ro: Alexandru Dedu?

Anca Polocoșer: Știu că a fost un pivot foarte bun. Are nevoie de multă sănătate!

zerofotbal.ro: Vincent van Gogh?

Anca Polocoșer: Nebun. 🙂 Cred că toți pictorii au o lume a lor și au un gram de nebunie.

zerofotbal.ro: Klaus Johannis?

Anca Polocoșer: Politica e pentru altcineva.

zerofotbal.ro: Mulțumesc Anca!

Anca Polocoșer: Mulțumesc și eu! 

 
 
 
%d bloggers like this: