Foto, interviu Andreea Stan

“Îl voi face mândru de mine pe Maximilian Gavrilă la fiecare meci pe care îl voi susţine în viața mea!

zerofotbal.ro: Bună Andreea. Ce handbal se mai învață la Școala 181? Cum vezi echipa de azi?

Andreea Stan: Bună ziua! Vă mulţumesc pentru această oportunitate. Păi la 181 nu sunt toate lucrurile “roz” ca să zic aşa, datorită faptului că avem jucătoare ce vor susţine anul acesta examenul de bacalaureat iar prezenţa la antrenamente este mai redusă decât în mod normal. Însă, ca o familie puternică ce suntem, ne vom susţine şi ajuta una pe cealaltă. Echipa de astăzi o văd evoluând de la meci la meci, văd mai multă ambiţie şi tărie din partea colegelor mele.

zerofotbal.ro: Ție de ce îți place handbalul?

Andreea Stan: Handbalul deja este parte din viaţa mea …eu de fapt iubesc acest sport. De când eram mică am încercat să fiu cu capul pe umeri şi să iau decizii importante ce îmi vor afecta într-o oarecare măsură viitorul. Aşa am decis încă de la 8 ani să practic acest sport şi sunt mândră fiindcă am crescut frumos şi mulţumesc antrenorilor pe care i-am avut: Iancu Costică, Mari Doiciu , Mihalache Lazăr , Maximilian Gavrilă şi antrenorilor pe care i-am avut la CSM Bucureşti .

zerofotbal.ro: Cum vezi generația ta? Care sunt vârfurile?

Andreea Stan: Generaţia mea are un potenţial foarte mare dat fiind faptul că multe fete de vârsta mea şi chiar mai mici deja au avut norocul şi ocazia de a juca la o echipă din Liga Naţională. Le doresc mult succes şi putere de muncă fiindcă ştiu câtă responsabilitate trebuie să ai la acel nivel.

zerofotbal.ro: Care sunt ambițiile tale legate de anul ce vine, legate de viitor?

Andreea Stan: Acest subiect este unul care mie-mi place fiindcă ştiu că fiecare plan pe care îl am de viitor depinde doar de mine şi de ambiţia de care de pe acum dau dovadă. În primul rând vreau să termin facultatea la care sunt. Din anul 2 m-am mutat la kinetoterapie. Totodată în această perioadă trag foarte mult de mine pentru a începe cursuri de aerobic, specializare zumba, urmând ca după aceea să practic şi cursuri de preparator fizic. Viitorul meu şi planurile pe care le am deja sunt legate de sport. Nu mă văd făcând altceva !

zerofotbal.ro: Einstein spunea ca viața e ca un drum pe bicicletă. Ca să-ți menții echilibrul trebui să pedalezi continuu, să evoluezi continuu. Încotro pedalezi tu când nu joci handbal?

Andreea Stan: În primul rând spre sălile de curs ale facultății la care sunt. Când eram mai mică o fostă colegă mi-a spus că trebuie să trag tare şi cu handbalul dar totodată să nu neglijez niciodată şcoala fiindcă în handbal esti predispus la accidentări în fiecare meci. Altfel, risc să mă trezesc în cazul unei accidentări serioase neştiind să fac altceva înafară de handbal.

zerofotbal.ro: Ai avut accidentări serioase?

Andreea Stan: Singura accidentare după care mă resimt şi astăzi este cea de la umăr de la semifinală. Am stat 3 săptămâni cu el imbolizat, pentru ca apoi să joc în finală. Nu se aştepta nimeni să evoluez atât de bine după o pauză. În rest, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă fereşte de 13 ani de zile.

zerofotbal.ro: După opinia ta care sunt primele cinci handbaliste în 2017?

Andreea Stan: Categoric că prima nominalizată este Cristina Neagu, apoi Isabelle Gullden, Nora Mork, Katarina Bulatovic, Nathalie Hagman.

zerofotbal.ro: O vorbă, două despre… Maximilian Gavrilă?

Andreea Stan: Nu-mi voi permite să spun ceva greşit de dânsul fiindcă îl respect. Mă cunoaşte de când eram la junioare 4, mereu şi-a dorit să ajung la 181 şi sunt tare bucuroasă că am acceptat, fiindcă am avut şansa să iau alături de această echipă de mai multe ori titlul de campioană a României. După plecarea de la CSM Bucureşti, mi-am dorit din tot sufletul să mă întorc la echipa mea de suflet, 181 SSP și îi mulțumesc profului pe această cale. Îl voi face mândru de mine la fiecare meci pe care îl voi susţine în viața mea!

zerofotbal.ro: Frumos. Care dintre titluri, victorii îți e cel mai aproape?

Andreea Stan: Titlul de campioană naţională, alături de CSM Bucureşti.

zerofotbal.ro: Și o vorbă despre Narcisa Lecușanu?

Andreea Stan: O femeie de mare succes! Am avut de câteva ori ocazia de a-i strânge mâna şi sunt mândră că avem astfel de handbaliste, cu care ne putem mândri!

zerofotbal.ro: Ultima carte citită? Ultimul film bun văzut?

Andreea Stan: După renumitele volume “Fluturi “ de Irina Binder a urmat altă carte a Irinei Binder, Insomnii, apoi Jurnalul unui Adam 1 şi 2 iar acum sunt fascinată de Psihologia gesturilor. O carte foarte interesantă. Ultimul film văzut este Saw 8.

 
 
 
%d bloggers like this: