Handbal în Bucureşti (13-17 septembrie)

1 Camelia CarabuleaÎn week-end-ul acesta şi la începutul săptămânii viitoare sunt programate mai multe meciuri de handbal în Bucureşti, pe lângă Liga Naţională aflată deja în desfăşurare, dându-se acum startul şi Diviziei A.

Sâmbătă, de la ora 14, Dinamo Bucureşti primeşte în propria sală pe CSM Bucureşti, dispută contând pentru etapa a treia a Ligii Naţionale masculine. De altfel, echipele de handbal ale Primăriei Capitalei vor evolua în patru meciuri pe parcursul a tot atâtea zile.

Duminică dimineaţă avem două partide la Sala Floreasca. De la ora 11, cvintupla campioană naţională, Rapid Bucureşti, condusă de Alina Dobrin şi Adriana Milea, întâlneşte pe Spartac Bucureşti, în prima partidă a unei ediţii de campionat pe care giuleştencele doresc să o încheie prin promovarea în Liga Naţională. Imediat în continuarea acestui meci, de la ora 13, satelitul CSM-ului din Bucureşti va întâlni pe CSM Focşani, în Divizia A la băieţi. Week-end-ul se încheie cu fetele CSM-ului care întâlnesc, de la ora 20, în Sala Apollo, pe SCM Craiova, pentru ca marţi, 16 septembrie (ora 17.30, Sala Floreasca), satelitul echipei municipalităţii să debuteze în Divizia A contra Ştiinţei Bucureşti, un club aflat în revigorare și care promite multe.

Sâmbătă, 13.09, ora 14, Sala Dinamo: Dinamo Bucureşti – CSM Bucureşti (m)

Duminică, 14.09, ora 11, Sala Floreasca (Lucian Grigorescu): Spartac Bucureşti – Rapid Bucureşti (feminin)

Duminică, 14.09, ora 13, Sala Floreasca (Lucian Grigorescu): CSM Bucureşti II – CSM Focşani (masculin)

Duminică, 14.09, ora 20, Sala Apollo: CSM Bucureşti – SCM Craiova (f)

Marţi, 16.09, ora 17.30, Sala Floreasca (Lucian Grigorescu): CSM Bucureşti II – Ştiinţa Bucureşti (f)

Miercuri, 17.09, ora 18: Steaua Alexandrion – HC Odorhei (m)

Miercuri, 17.09: CSM Bucureşti – CSM Călăraşi (m)

 
 
 
%d bloggers like this: