Internaționalul român Johan Van Heerden a semnat cu CSM București

”Tigrii” au ambiții mari în acest sezon, iar pentru asta au adus la echipă un jucător cu nume ”greu”. 

Formația din Capitală l-a transferat pe sud-africanul Johannes van Heerden. În vârstă de 31 de ani, 1.96 înălțime, Johan evoluează în linia a II-a, aportul lui la echipă fiind unul important în pachetul de înaintare al “tigrilor. 

Van Heerden este un jucător cu prezențe constante în echipa națională de rugby a României, evoluând de 26 de ori pentru ”stejari” și reușind să marcheze 15 puncte. Acesta a participat la Cupa Mondială de Rugby din Anglia în 2015, iar în 2016 și 2017 a fost desemnat cel mai bun jucător naturalizat din România de către Federația Română de Rugby. 

 ”Am avut nevoie de o provocare și mi-am dorit să schimb echipa. Îmi propun să evoluez cât mai bine și să câștigăm trofee. Am venit la CSM București cu gândul că voi lua titlul de campion. Îi cunosc deja pe câțiva dintre noii mei coechipieri, am jucat cu ei și la națională, tocmai de aceea mă aștept să mă integrez rapid. Sunt bucuros că voi lucra iar cu Eugen Apjok, a fost antrenorul meu timp de cinci ani și îl cunosc foarte bine. Acum mă simt tigru adevarat”, a spus Johan van Heerden, după ce a semnat contractul cu CSM București.

 
 
 
%d bloggers like this: