Interviu și pictorial Raluca Dăscălete

raluca1zerofotbal.ro: Bună Raluca. Înțeleg de pe tricoul tău că ai fost sărutată de cel puțin 27 003 ori, fără să fie pus la socoteală sărutul meu de pe obrazul tău. Nu știu cum e cu socoteala asta dar vreau să te întreb cum vezi tu dragostea și cum vezi tu dragostea pentru handbal ?

Raluca Dăscălete: Dragostea este pentru mine sentimentul cel mai pur pe care îl pot avea. E un sentiment unic. Dragostea pentru handbal a venit la vârsta de 16 ani, iar de atunci handbalul înseamnă totul pentru mine.

zerofotbal.ro: Cum ai simțit pasul spre Liga Națională pe care l-ai făcut în acest sezon? Te-a ajutat și prezența Adinei Grigoraș, faptul că a-ți schimbat echipa în același timp?

Raluca Dăscălete: Pasul către Liga Națională a fost un vis devenit realitate. Greu dar frumos. Bineînțeles că m-a ajutat și prezența Adinei deoarece ne cunoșteam și ne-a fost mai ușor să ne acomodăm la actuala echipă.

zerofotbal.ro: Ai marcat o grămadă mare de goluri la Slobozia. Ce ambiții ai pentru anul viitor?

Raluca Dăscălete: Ambițiile mele sunt aceleași ca și până acum. Îmi doresc să progresez în joc și să ajung cât mai sus în cariera mea de handbalistă.

zerofotbal.ro: Ce părere ai despre proaspătul transfer la Unirea Slobozia al fostei tale colege, Maria Gavrilă?

Raluca Dăscălete: Cred că transferul Mariei ne va fi de ajutor în perioada ce va urma !

zerofotbal.ro: Cum vezi grupa României (România, Danemarca, Norvegia, Ucraina) la europenele ce încep săptămâna următoare? Avem șanse la un rezultat mare?

Raluca Dăscălete: Consider că ne va fi destul de greu având în vedere echipele cu care am căzut în grupă dar cu multă muncă și dorință putem face un rezultat bun.

raluca2zerofotbal.ro: Așa să fie. Îți plac sporturile de iarnă? Îți permiți contactul cu zăpada și sporturile de iarnă sau e prea mare teama de accidentări?

Raluca Dăscălete: Sincer… nu mă pasionează foarte mult sporturile de iarnă și da, asta și pentru că intervine frica de accidentări.

zerofotbal.ro: Suntem în decembrie și cum toată lumea face topuri în această lună aș vrea să faci și tu două, pentru primii cinci sportivi români și primele cinci handbaliste.

Raluca Dăscălete: Primii cinci sportivi: Simona Halep, Vlad Chiricheș, Cristina Neagu, Horia Tecău, Larisa Iordache, iar cele mai bune cinci handbaliste: Cristina Neagu, Florina Chintoan, Paula Ungureanu, Valentina Ardean-Elisei, Luciana Marin.

zerofotbal.ro: Sincer, eu nu știu mare lucru despre orașul Slobozia. Bănuiesc că arată ca orice oraș românesc de la câmpie. Îmi poți spune mai mult? Sunt locuri din oraș care îți plac?

Raluca Dăscălete: Având în vedere că am avut un program destul de încărcat nu am avut timp să cunosc orașul foarte bine, în schimb știu că beneficiază de vecinătatea stațiunii Amara, cunoscuta stațiune balneo-climaterică.

zerofotbal.ro: Sare sau zahăr? Orlando Bloom sau Johnny Depp? Teatru sau film?

Raluca Dăscălete: Și sarea și zahărul sunt pe placul meu și Johnny Depp și… filmul.

zerofotbal.ro: Ce te atrage cel mai mult la sărbătoarea Crăciunului? Oamenii, sărbătoritul, mirosul de brad, cadourile…?

Raluca Dăscălete: Pe lângă semnificația deosebit de importantă pe care o are această sărbătoare, pentru mine Crăciunul mai reprezinta și bucuria de a sta cu cei dragi și de a primi cadouri.

zerofotbal.ro: Mulțumesc Raluca. Sărbători frumoase să ai !

Raluca Dăscălete: Mulțumesc și eu. Sărbători fericite și un an nou cât mai bun!

Raluca Dăscălete

 
 
 
%d bloggers like this: