Lumini şi umbre

Ada Nechita, CSM Bucureşti - Oltchim Râmnicu VâlceaSala Rapid a fost împărţită frăţeşte între susţinătorii campioanelor de la Oltchim şi cei ai CSM Bucureşti. Motive de bucurie dar şi umbre legate de jocul favoritelor au avut şi unii şi alţii. Campioanele au forţat doar atât cât a trebuit, aşa cum au făcut mereu în meciurile de campionat. Au început tare meciul şi apoi au avut grijă să păstreze diferenţa, dar au fost puţine momente în care au strălucit iar apărarea a fost la fel de liniară ca şi în celelalte meciuri jucate în acest sezon. Doar Allison Pineau a ieşit în evidenţă, având un plus de agresivitate în defensivă şi reuşind chiar şi câteva goluri frumoase.

Bucureştencele au avut o repriză secundă foarte bună. Alina Iordache a apărat foarte bine, Cristina Vărzaru s-a zbătut cu folos (a terminat cu 8 goluri) şi echipa s-a apropiat chiar şi la trei goluri de campioane (19 – 22). Pe final vâlcencele au mărit diferenţa, Ramona Farcău şi Katarina Bulatovici având sclipiri ce merită aplauze.

Sunt convins însă că doar câteva momente de strălucire nu vor fi îndeajuns în Rusia pentru campioanele noaste şi sunt curios să văd dacă fetele vor trece sau nu peste problemele cu care se confruntă echipa.

Rezultat final: CSM Bucureşti-Oltchim Râmnicu Vâlcea 24-32 (13-19)

CSM Bucureşti – Oltchim Râmnicu Vâlcea

 
 
 
%d bloggers like this: