Prietenii Din Vestiar

din vestiarMă gândesc că trăim niște vremuri destul de tâmpite, în care românii sunt interesați, cumva pe bună dreptate, de sângele cald sau rece al Elenei Udrea, de mizeriile lui Rudel Obreja sau de proverbele lui Vanghelie. Asta fără a ține cont de românii preocupați exclusiv de ce se întâmplă între led-urile televizorului pentru a fi la curent zilnic cu ce mai e nou în viața sexuală a Mihaelei Rădulescu sau ce mai gătește mama pentru noră sau fratele pentru soră.

Și lumea sportului e cumva zgâlțâită de bani innegriți dar lumea sportivilor e totuși din alt film. Transpirația se simte, prietenia se simte, bucuria se simte. Mi se pare greu de înghițit priveliștea sălilor de multe ori goale. Versus audiențele TV.

Astea fiind gândurile, pentru că prietenia e aproape și pentru că nevoia de a arunca mai multa lumină spre sportivii mai mici sau mai mari e evidentă am ales să dăm mâna zerofotbal.ro și dinvestiar.ro . Sper ca apropierea noastră să aducă alături de sportivi cât mai mulți români. Chiar sper asta.

Mă uitam la succesul Corinei Constantin și al proiectului Happy Dance Power System în Japonia sau la modul în care s-au mobilizat Corina Ungureanu, Andreea Răducan și mulți alți spotivi pentru susținerea candidaturii României la Universiada din 2021. E mult loc pentru aplauze în sportul românesc.

Corina

 
 
 
%d bloggers like this: