Sărutul Cameliei Potec

cameliaA fost un weekend fierbinte la București pentru cei aproape 300 copii cu vârste între 9 și 11 ani care au participat la prima ediție a concursului național de înot “Camelia Potec. În cautarea viitorilor campioni.” Găzduit de Stejarii Country Club și organizat excelent, concursul și-a atins cu siguranță scopul principal, selecția copiilor care au șanse să facă pași spre performanțe de top. Sunt  sigur că emulația creată de un eveniment de acest fel poate da aripi unor copii care chiar își doresc să iasă din tipare.

Nu e puțin lucru să fii sărutat pe obraz de Camelia Potec, să primești un autograf de la Carmen Bunaciu sau să îți strângă mâna Ion Țiriac. Mulți dintre micii înotători au avut în acest weekend șansa asta iar cei mai buni vor avea șansa să fie monitorizati și sprijiniți de Camelia Potec și FRNPM. M-aș bucura să profite de această șansă.

Încrezătoare că tot mai mulți copii vor veni spre înot, Camelia Potec ne-a declarat că “România are nevoie de noi generații de juniori care să fie pregătiți și susținuti în mod constant pentru a face performanță în natație. Anul acesta are loc prima ediție a evenimentului, însă, pe viitor ne dorim să îl organizăm anual, astfel încât în timp să formăm adevărați campioni”

În căutarea viitorilor campioni

 
 
 
%d bloggers like this: