Sharapova cea dulce

Maria Sharapova împarte bomboane şi zâmbeteZâmbetul rusoaicei Maria Sharapova marchează începutul turneului de Grand Slam de la Melbourne. Încă înainte de primele schimburi de mingi Maria a împărţit jurnaliştilor şi copiilor amprenta buzelor sale, emblema bomboanelor Sugarpova. Luând de bun ce scrie pe ambalaj, “sugar, spice and mostly nice”, Sharapova a încercat şi ea să fie în ton cu dulciurile ei.

Şi tot cu zâmbetul pe buze a început şi a sfârşit şi meciul cu compatrioata sa Olga Puchkova (locul 105 în ierarhia WTA), care nu a reuşit să câştige nici un ghem şi îşi va face bagajele după doar 55 minute la Australian Open.

În turul doi, probabil predestinat, Sharapova va juca cu japoneza Misaki Doi (locul 92 WTA) dar probabil probleme vor apărea abia în turul trei şi e de urmărit cât va fi de dulce zâmbetul frumoasei rusoaice după ce o va întâlni pe Venus Williams. Venus Williams a trecut lejer în primul tur de Galina Voskoboeva (6-1, 6-0) şi probabil va trece şi de ambiţioasa Alize Cornet.

[wzslider autoplay=”true” interval=”2000″ transition=”‘slide'”]

 
 
 
%d bloggers like this: