Simetrie

Laura ChiperUn meci de handbal nu poate fi decât frumos când strălucesc extremele, şi asta s-a întâmplat azi la Braşov, la partida dintre Corona şi CSM Bucureşti.  Cristina Vărzaru, Alina Dobrin şi mai ales băcăuanca Coronei, Laura Chiper, au înscris goluri superbe şi au dat o culoare frumoasă jocului. Laura Chiper (foto) a demonstrat că poate fi o soluţie foarte bună şi pentru Gheorghe Tadici şi naţionala României, având calităţi deosebite la cei 23 ani ai săi: viteză, ochi, încheietură fină, forţă.

Meciul a mai plăcut şi pentru răsturnările simetrice de pe tabelă. În prima repriză Corona a avut patru goluri avantaj dar la pauză bucureştencele aveau un gol în faţă. În repriza a doua, CSM Bucureşti a condus cu 20-16 dar braşovencele au câştigat la un gol, după un final în care dăruirea s-a transformat în precipitare şi s-au greşit foarte multe mingi.

Da, s-a jucat cu multă dăruire de ambele părţi, bucureştencele jucând şi pentru Cristina Niculae, care a împlinit ieri 32 ani şi care de curând a fost băgată de “jurnalişti” într-o ciorbă în care fiecare a aruncat ce-a avut la mână. La mulţi ani , Cristina!

 
 
 
%d bloggers like this: