Start t.A.T.u

tatuUrmărite de proteste și povești legate de drepturile homosexualilor, au luat startul Jocurile Olimpice ce se desfășoară pe malul Mării Negre, la Soci. Organizatorii au adus însă un fel de pace între cei cu orientări sexuale diferite. În spatele ușilor inscripționate cu “Ladies” toaletele au fost înșirate una lângă alta fără să aibă nici măcar perdeluțe între ele iar la festivitatea de deschidere, alături de imaginea frumoaselor turnuri ale Catedralei Sfântul Vasile am auzit frumoasele voci ale fetelor de la t.A.T.u., cunoscute ca fiind lipsite de o orientare sexuală foarte “sănătoasă”. Așa că chiar dacă Obama, Merkel sau David Cameron n-au vrut să ia parte la deschidere, imaginea t.A.T.u. a fost acolo, alături de Prințul Albert sau Victor Ponta. Cumva a fost și un altfel de “happy end” flacăra olimpică fiind aprinsă simultan de un bărbat și o femeie, marii sportivi Vladislav Tretiak și Irina Rodina.

Au fost acolo și cei 24 sportivi români și în speranța că din delegația română vor ieși la lumină nume măcar la fel de aplaudate ca cele ale lui Zoltan Kelemen sau Eva Tofalvi, vi le aduc în atenție pe ale tuturor:

– bob: Nicolae Istrate și Florin Crăciun (echipajul de dublu masculin), Andreas Neagu, Paul Muntean, Dănuț Moldovan, Bogdan Otavă (echipajul de 4 masculin), Maria Constantin și Andreea Grecu (echipajul de dublu feminin)

– sanie : Valentin Crețu (simplu masculin, ștafeta), Nicolae Radu Șovăială și Alexandru Teodorescu (dublu sanie masculin, ștafeta), Raluca Strămăturaru (simplu feminin, ștafetă)

– schi alpin: Alexandru Barbu (slalom uriaș și slalom special), Ioan Valeriu Achiriloaie (coborâre), Ania Caill (super-uriaș, slalom, combinată alpină)

– schi fond: Timea Sara, Paul Pepene, Florin Daniel Pripici; antrenor: Ioan Lungociu și Daniel Borca

– biatlon: Eva Tofalvi, Cornel Puchianu; antrenori: Simon Marton și Vasile Gheorghe

– sarituri cu schiurile: Iulian Pâtea

– patinaj artistic: Zoltan Kelemen

–  skeleton: Dorin Velicu, Maria Mazilu

sochi1

 
 
 
%d bloggers like this: