Surpriză uriașă pentru Bella Gulldén din partea fanilor CSM București

Isabelle Gulldén, una dintre cele mai iubite handbaliste străine din campionatul României, a avut parte de un moment inedit.
În timp ce ea si restul ”tigroaicelor” trăgeau tare la ultimul antrenament de dinaintea partidei de azi cu CSU Danubius Galați, fanii suedezei i-au decorat mașina cu baloane și mesaje de dragoste. Și totul pentru a o convinge să nu plece de la CSM București, după ce cotidianul francez ”L’Equipe” a anunțat că Brest, vicecampioana din Hexagon, este interesată de serviciile ei din sezonul viitor.
Gulldén a fost vizibil emoționată de gestul celor din fan clubul ”Team Bella”. Minute bune și-a privit mașina, a făcut poze și filmulețe, repetându-le admiratorilor care au așteptat-o după antrenament să-i ofere flori și ciocolată, că nu s-a gândit nici o clipă că aceștia vor face un asemenea gest pentru ea. Suporterii de la CSM București au rugat-o, încă o dată, să mai rămână la echipă și să nu dea curs altor oferte.
”Nu știu încă dacă voi pleca sau nu din vară, nici nu este acum acest lucru prioritar. Mă concentrez doar la ce am de făcut la echipă. Eu vreau să ajung cu CSM în Final Four, acesta este obiectivul principal. Bineînțeles că mă gândesc și la câștigarea Ligii Campionilor, este visul meu și îmi doresc mult să devină realitate”, a spus Bella Gulldén.

 
 
 
%d bloggers like this: