Țăndărică și Roxana Ciuhulescu, ambasadori ai automobilismului!

Tandarica1Federația Română de Autombilism Sportiv începe o campanie de rebranding cu ocazia Raliului Brașovului, prima etapă a sezonului de raliuri. La inițiativa noului președinte al FRAS, Norris Măgeanu, forul autohton va avea doi ambasadori de imagine în 2015: Roxana Ciuhulescu și Ovidiu Lipan Țăndărică.

“Ne dorim să avem alături de noi sportivi reprezentativi pentru România și vedete ale show bizz-ului românesc, persoane care atrag media. Pe parcursul sezonului veți vedea mai multe personalități cum sunt Roxana Ciuhulescu și Ovidiu Lipan Țăndărică, primii ambasadori ai federației. Mulțumesc organizatorilor, oficialitatilor locale, sportivilor și sper să ne vedem cu cu toții cu zâmbetul pe buze la festivitatea de premiere.” a declarat președintele FRAS, Norris Măgeanu.

 În memoria lui Adrian Berghea

Pentru dublul campion național, Dan Gîrtofan, Tess Rally 44 va avea semnificații multiple. Fostul său copilot Dan Berghea a decedat în urmă cu o lună la doar 46 ani din cauza cancerului și Giri își dorește o victorie în memoria amicului său. Brașovean la origine, Gîrtofan va concura în raliul său de casă alături de un nou navigator, Tudor Mârza.

 “Ne dorim să facem un rezultat cel puțin la fel de bun ca și anul trecut, atunci când am urcat pe podium alături de Adrian Berghea. Sunt afectat de dispariția lui dintre noi și vom merge anul acesta și pentru el.” a declarat Dan Gîrtofan (Skoda Fabia S2000), Skoda România.

 Trei Ford Fiesta R5 la start

În contextul absentei francezului Francois Delecour, campionul ultimelor trei ediții, lupta pentru titlu se anunță foarte interesantă și aprigă în 2015. Marco Tempestini, Simone Tempestini și Edwin Keleti, vicecampionul din 2014, se vor alinia la start cu Ford Fiesta R5, mașini de ultimă generație, în valoare de un sfert de million de euro.

 “Este un sezon extrem de important pentru noi iar lupta alături de sportivi de calibrul celor prezenți la start ne onorează. Ca orice sportivi de performanță, ne dorim să mergem tot mai sus, așa că ne-am asumat dorința de a ataca anul acesta titlul suprem.” a declarat Edwin Keleti (Ford Fiesta R5), BCR Leasing Rally Team.

 Noriss Măgeanu a menționat și faptul că Dunlop, producătorul de anvelope de top la nivel mondial își reafirmă susținerea față de competiția internă de profil prin agrearea contractului de parteneriat și cu noua conducere aleasă a FRAS. Acesta reprezintă al nouălea an consecutiv când Dunlop dă numele Campionatul Național de Raliuri.

Roxana Ciuhulescu1

 
 
 
%d bloggers like this: