VIP – Interviu și pictorial Emilia Mușală

emilia1

zerofotbal.ro: Bună Emilia. Te-am văzut și la Vocea României și la sfârșitul anului trecut la Mulanruj și recunosc că m-a prins vocea și prezența ta. Tu când, cum ai conștientizat că ai o voce așa frumoasă?

Emilia Mușală: Bine te-am găsit! Nu eu am conștientizat că am voce ci mama mea, Dorina Brezeanu (ea fiind solistă de folclor), la una dintre înregistrările ei pentru Electrecord, pe vremea când eu aveam 12 ani.

zerofotbal.ro: Deci e o trasatură de familie. Frumos. Ce proiecte legate de muzică sunt pe agenda ta?

Emilia Mușală: Am un band, “The Gentlemen”, alături de patru muzicieni deosebiți și de ziua mea o să-mi lansez propria firma de evenimente: “Events by Emilia”.

zerofotbal.ro : Vreau să te întreb…ce uși ai reușit să deschizi până acum de-a lungul timpului, ce uși ai vrea să deschizi și ce uși ai vrea să rămână închise?

Emilia Mușală: Am avut oportunitatea să cânt șapte ani pe vase de croazieră (MS Deutschland, Queen Mary 2) alături de muzicieni celebri, iar de când m-am întors în țară am avut colaborări precum: Serviciul Român de Comedie – Pro Tv, Roata Norocului – Kanal D, Vocea României-Pro Tv …Nu am uși care să îmi doresc să rămână închise pentru că sunt o persoană transparentă și sinceră în tot ceea ce spun și fac.

zerofotbal.ro: Îmi place asta. Ce loc ocupă sportul la “masa” ta? Cât timp reușești să te rupi de lume și să îl acorzi sportului?

Emilia Mușală: M-am decis să iau în serios timpul petrecut la sala de sport după ce am împlinit 30 ani și petrec în jur de șase ore pe săptămână la sală fiindcă nu îmi permite programul mai mult. Am însă un cățel care mă aleargă mai mult decât alerg pe bandă 🙂 .

zerofotbal.ro: Din ce neam e? Cum îl cheamă?

Emilia Mușală: E din neamul Shih Tzu, din China. Îl cheamă Shine.

emilia2

zerofotbal.ro: Într-un târziu a apărut și la noi sistemul EMS (Electrical Muscle Simulation), bun și pentru sportivi și pentru cei care au mai puțină vreme pentru fitness. L-ai încercat? Ai încercat costumul negru EMS?

Emilia Mușală: Da, l-am încercat și mă încântă, chiar dacă pare greu la început. Sunt tot timpul dornică să fac lucruri noi iar pentru o solistă e important felul în care arată și de aceea încerc tot ce mă poate ajuta ca să mă mențin în formă.

zerofotbal.ro: Pot zice că te-au ajutat foarte bine. Schiezi? Îți plac sporturile înconjurate de zăpadă? Ce alte sporturi sunt aproape de tine?

Emilia Mușală: Schiez, pentru că anul acesta m-a învățat cineva să iubesc zăpada. În general îmi plac toate sporturile ce se desfășoară în natură, însă pasiunea mea este echitația. Ador caii!

zerofotbal.ro: Ți-ai dori un hipodrom la București, așa cum a fost cel de la Băneasa în anii dinainte de venirea comunismului și asa cum majoritatea capitalelor europene se mândresc să aibă?

Emilia Mușală: Sigur că îmi doresc să avem un hipodrom. Îmi doresc asta și pentru că în anii în care am trăit în Germania am văzut cum doctorii foloseau caii în terapii pentru copii cu deficiențe.

zerofotbal.ro: Da, impresionant. Legat de relațiile tale cu sportivi, știu că ai avut una care s-a încheiat fără “happy end”. Au rămas urme? A mai fost vreun sportiv în viața ta după Cătălin Cazacu?

Emilia Mușală: Am avut o singură relație în “lumea sportului” care s-a încheiat acum un an. Orice relație lasă urme, iar a noastră a lăsat și un proces pe rol. Se pare însă că după un an de zile în care am preferat să fiu singură, a apărut cineva care să mă facă să uit tot trecutul. Coincidența face să fie sportiv.

zerofotbal.ro: Deci lumea sportului e frumoasă…până la urmă 😉 . Îți plac florile? Bijuteriile? Ce cadou îți dorești de 8 martie?

Emilia Mușală: Iubesc florile, mai ales cele de primăvară, însă cel mai frumos cadou pentru mine este să am alături persoanele pe care le iubesc.

zerofotbal.ro: Artistul preferat? Sportivul preferat?

Emilia Mușală: Sunt foarte mulți artiști care îmi plac și cărora le ascult muzica însă Liza Minelli și Marylin Monroe sunt cele două dive pe care le interpretez la Mulanruj Cabaret. Sportivul preferat…bărbatul care m-a făcut să visez .

zerofotbal.ro: Răspuns correct 🙂 . Mulțumesc Emilia! Să ai parte de cât mai multe momente frumoase.

Emilia Mușală: Mulțumesc și eu că mi-ai ascultat gândurile. Mulți pupici pentru cititorii voștrii și cele mai frumoase gânduri!

Emilia Mușală

 
 
 
%d bloggers like this: