Vor să facă Crăciunul românește!

Tongalezul Moa Mua Maliepo și neo-zeelandezul Hinckley Vaovasa, două dintre vedetele de la CSM București, au vizitat Târgul de Crăciun din Capitală. Cei doi rugbiști vor petrece în premieră sărbătorile în emisfera nordică.
Cei doi “tigri” și-au retrăit cu nostalgie copilăria. S-au dat în cărusel, au făcut poze în sania lui Moș Crăciun, au mâncat turtă dulce și au admirat luminițele din centrul Capitalei.
Moa Maliepo și Hinckley Vaovasa sunt doi dintre cei mai în formă rugbiști de la CSM, echipă care ocupă locul trei în Superliga Națională și prima poziție în ierarhie către trofeul Cupei României.
Obișnuiți cu temperaturile ridicate din emisfera sudică, rugbiști CSM București au venit la târg în teniși și ciorapi scurți.
Rugbiștii exotici au placat sarmalele și “pomana porcului” !
Au mers cu țintă precisă: să guste din preparatele tradiționale românești de Crăciun. Zis și făcut. Au încercat sarmalele, dar și ”pomana porcului”, lucruri despre care auziseră că sunt extrem de delicioase. Verdictul a venit imediat după primele înghițituri.
”Mâncarea românească este foarte bună, dar sunt mulți carbohiodrați în fiecare farfurie. M-am îngrășat ceva de când am ajuns la București, dar până la finalul vacanței și reluarea pregătirilor, voi slăbi” – Moa Maliepo, rugbist CSM București.
” Îmi place să mănânc, mănânc mult, iar preparatele tradiționale românești sunt tare gustoase” – Hinckley Vaovasa.

 
 
 
%d bloggers like this: